Skip to content

Bruschetta met ricotta en geroosterde aardbeien

In samenwerking met As Cooked by Ginger

Lunch & Diner
Vegetarisch
Bruschetta met ricotta en geroosterde aardbeien
Bereidingstijd
20 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • el
  • el
  • g
  • g

  • (grof gehakt)

Instructies

Stap 1

Snijd de aardbeien in vier. Doe ze in een ovenschaal en besprenkel met de twee eetlepels honing en de balsamicoazijn. Meng en bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Stap 2

Meng de ricotta met de theelepel honing, citroenzeste, een scheutje olijfolie en peper en zout. Zet apart.

Stap 3

Snijd de ciabatta in sneetjes en wrijf ze in met olijfolie en zout. Bak goudbruin in een droge pan.

Stap 4

Beleg de broodjes met een laagje ricotta en schep daarover wat van de geroosterde aardbeien. Werk af met de pistaches.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.