Skip to content

Appetizers met pompelmoes, ricotta & eendenborstfilet

Lunch & Diner
Vlees & Gevogelte
Appetizers met pompelmoes, ricotta & eendenborstfilet
Bereidingstijd
20 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g

Instructies

Stap 1

Schil de pompelmoes met een scherp mes en snij de partjes. Vang het sap zoveel mogelijk op.

Stap 2

Meng de ricotta met wat fijngehakte bieslook, de tijmblaadjes en 3 eetlepels pompelmoessap. Breng op smaak met honing, peper en zout.

Stap 3

Snij de honingkoek in hapklare stukjes. Bestrijk met de ricottamengeling. Schik er een partje roze pompelmoes op en een sneetje eendenborstfilet. Hou het geheel samen met een prikker en werk af met waterkers.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.