Skip to content

Albondigas en salsa de tomates

Lunch & Diner
Vlees & Gevogelte
Albondigas en salsa de tomates
Bereidingstijd
45 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • el
  • ml
  • tl

Instructies

Stap 1

Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, 1 teen knoflook, peper, zout, het paprikapoeder, de oregano en de helft van de peterselie. Draai er balletjes van.

Stap 2

Bak de balletjes in ongeveer 12 minuten goudbruin in een pan.

Stap 3

Fruit de sjalot aan in een aparte pan. Snij de andere teen knoflook en de rode peper in schijfjes en voeg deze bij de aangefruite sjalot.

Stap 4

Voeg de gezeefde tomaten toe aan de pan en breng de saus op smaak met honing en een snufje zout. Roer de andere helft van de peterselie door de saus. Voeg er ook de balletjes aan toe en roer alles even goed door.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.