Skip to content

Pavlova’s met Meli-honing met koninginnengelei

Lunch & Diner
Nagerecht
Pavlova’s met Meli-honing met koninginnengelei
Bereidingstijd
150 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • ml
  • g
  • tl
  • el

Instructies

Stap 1

Verwarm de oven voor op 100°C. Klop de eiwitten op hoge snelheid stijf met een elektrische mixer.

Stap 2

Voeg de suiker lepel per lepel toe en mix tot de eiwitten glanzend zijn en alle suiker is opgelost. Voeg daarna de azijn en het zetmeel toe en meng kort.

Stap 3

Gebruik een grote lepel om hoopjes eiwitschuim op een bakplaat bekleed met bakpapier te scheppen. Gebruik de achterkant van een propere lepel om een kuiltje in de bovenkant van de pavlova te maken.

Stap 4

Bak de pavlova’s 2 uur in een voorverwarmde oven op 100°C. Laat ze volledig afkoelen in de oven.

Stap 5

Vul nu de kuiltjes in de pavlova met Meli-honing met koninginnengelei en dien op. Mmm… Smullen maar!

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.