Skip to content

Couscoussalade met geroosterde paprika

Lunch & Diner
Salades & Dressings & Marinades
Couscoussalade met geroosterde paprika
Bereidingstijd
60 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • el
  • g
  • el

Instructies

Stap 1

Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Als de couscous klaar is, lepel er dan de olijfolie onder en laat afkoelen.

Stap 2

Leg de paprika’s met schil op de hete barbecue. Rechtstreeks op smeulende kolen laten garen, kan ook, maar duurt iets langer.

Stap 3

Haal de paprika’s van de barbecue zodra ze gaar en zwartgeblakerd zijn. Laat afkoelen en verwijder de schil.

Stap 4

Snijd de geschilde paprika in reepjes en voeg toe aan de afgekoelde couscous, samen met de honing.

Stap 5

Versnipper de munt en hak de walnoten grof. Voeg de munt en de walnoten ook toe aan de salade.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.