Skip to content

Japanse bagel met cream cheese en zalm

Lunch & Diner
Vis
Japanse bagel met cream cheese en zalm
Bereidingstijd
20 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g

  • (in ringen)

  • (gehakt)
  • tl
  • el
  • el
  • tl

Instructies

Stap 1

Meng de uienringen met de honing en het zout in een kommetje. Laat gedurende een kwartiertje intrekken.

Stap 2

Meng de cream cheese met de Japanse kruidenmengeling en bestrijk er de bagels royaal mee.

Stap 3

Beleg nu met de gerookte zalm en enkele ringetjes van de ingemaakte ui.

Stap 4

Werk af met één eetlepel furikake per bagel en wat gecrunchte wasabinootjes.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.