Winterse ovengroenten met krokante vis en puree
Ingrediënten
- g
- ml
- g
- g
- g
- el
- el
- el
- el
- el
Instructies
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190°C. Schil de wortelen, pastinaak en ui. Snijd in grove stukken. Leg de groenten op een ovenplaat. Kruid met tijm, oregano, peper en zout. Sprenkel er de honing over en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven.
Stap 2
Maak ondertussen de puree. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water, pureer en meng er de boter en melk door. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Stap 3
Meng voor de notenkorst een eetlepel olijfolie met de panko, de gehakte walnoten, een geperst teentje knoflook en de gehakte peterselie.
Stap 4
Haal de groenten uit de oven, plaats de stukken vis bovenop de groenten en bedek de vis met de notenkorst.
Stap 5
Zet nog 15 minuten in de oven, of tot de vis gaar is en een krokante korst krijgt. Server met de puree. Smakelijk!