Skip to content

Bloemkoolsteak met tijmhoning en harissa

In samenwerking met Everyday Marta: www.everydaymarta.com

Lunch & Diner
Vegetarisch
Bloemkoolsteak met tijmhoning en harissa
Bereidingstijd
35 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • ml

Instructies

Stap 1

Verwarm de oven voor op 230 °C. Snijd de bloemkool overlangs in ‘steaks’ van ongeveer 1 cm dik.

Stap 2

Meng de tijmhoning met de olijfolie en de harissa. Bedek een bakplaat met bakpapier en plaats de bloemkoolsteaks erop. Bestrijk ze vervolgens met het honingmengsel

Stap 3

Plaats de bakplaat in de oven gedurende 20 minuten. Zet de oven vervolgens op grillstand en laat nog 8 à 10 minuten grillen voor een crunchy bite.

Stap 4

Serveer met hummus, geroosterde kikkererwten en duqqa.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.