Skip to content

Belgische s’mores

Lunch & Diner
Tijd voor jezelf
Nagerecht
Verwenmomentje
Belgische s’mores
Bereidingstijd
15 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

Instructies

Stap 1

Verwarm de over voor op 180° C. Breek de honingwafels doormidden.

Stap 2

Leg 4 halve honingwafels op een bakplaat en bedek deze met mini-marshmallows. Leg daarna de andere halve honingwafel erop.

Stap 3

Verwarm de honingwafels 5 minuten in de oven of totdat de marshmallows goudbruin geroosterd zijn.

Stap 4

Smelt de chocolade au bain-marie. Leg de chocolade in een kom en plaats deze in een pan met lichtjes kokend water. Zorg dat er geen water bij de chocolade komt.

Stap 5

Garneer de Belgische s’mores met de gesmolten chocolade en klaar is jouw guilty pleasure!

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.