Skip to content

Zalm met honing en look

Lunch & Diner
Vis
Zalm met honing en look
Bereidingstijd
30 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • g
  • el
  • el

Instructies

Stap 1

Leg de zalm in een aluminiumfolie.

Stap 2

Smelt de boter in een pannetje en meng met de honing, look en citroensap tot een homogeen mengsel.

Stap 3

Smeer het stuk zalm in met het mengsel en kruid af met peper en zout. (indien gewenst kan je nog een scheutje witte wijn toevoegen)

Stap 4

Vouw de aluminiumfolie dicht zodat er niks door kan sijpelen.

Stap 5

In de oven:
Verwarm de oven voor op 190°C.
Plaats in een schaal en zet in de oven gedurende 15 à 18 minuten. Open de folie en laat nog 2 à 3 minuten braden voor een knapperige korst.

Op de barbecue:
Leg de zalm 20 à 25 minuten op de BBQ.

Stap 6

Garneer met peterselie en citroenschijfjes.

Serveer met rijst en groenten naar keuze.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.