Skip to content

Stoofpotje van wild

Lunch & Diner
Vlees & Gevogelte
Stoofpotje van wild
Bereidingstijd
90 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
    (van wild)
  • cl
  • cl
  • g
  • el

Instructies

Stap 1

Schil de raapjes, snij ze in stukken en schil de wortel. Kook de groentjes beetgaar in gezouten water. Giet ze af en hou ze aan de kant.

Stap 2

Snipper de look en de ui fijn en stoof aan in een ruime pot met boter. Voeg het stoofvlees toe en bak het kort aan.

Stap 3

Blus met rode wijn en laat het even koken op een zacht vuur. Voeg de fond, tijm en laurier toe. Voeg ook de honing en de peperkoek (in stukjes) toe. Leg de boterham met mosterd bovenop het stoofpotje.

Stap 4

Laat het geheel een uurtje rustig sudderen. Voeg aan het einde de raapjes, wortels en kerstomaten toe en laat ze nog even kort verder garen.

Stap 5

Kruid af met peper en zout. Serveer met kroketjes en een fris slaatje.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.