Skip to content

Herfstsalade met honing-balsamicodressing

Lunch & Diner
Salades & Dressings & Marinades
Herfstsalade met honing-balsamicodressing
Bereidingstijd
15 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • g
  • cl
  • tl
  • tl
  • cl

Instructies

Stap 1

Rooster de pijnboompitten in een pan tot ze goudbruin kleuren.

Stap 2

Snij de champignons in stukken en bak ze in een pan met wat olijfolie, peper en zout.

Stap 3

Snij de vijgen in vier, de peren in fijne sneetjes en de druiven in twee.

Stap 4

Doe de lauwe honing in een kom, samen met de mosterd en voeg daarna ook de balsamico azijn en de olijfolie toe. Meng alles samen en kruid met peper en zout. De textuur moet stroperig zijn.

Stap 5

Doe de gemengde sla, de champignons, de vijgen, de peer en de druiven in een kom. Strooi de pijnboompitten erover en breng op smaak met de vinaigrette. Smakelijk!

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.