Skip to content

Couscous met honing, rozijnen en pecannoten

Lunch & Diner
Vlees & Gevogelte
Couscous met honing, rozijnen en pecannoten
Bereidingstijd
30 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • el
  • ml
  • g

Instructies

Stap 1

Rooster de pecannoten in een pan en hak ze grof.

Stap 2

Laat de rozijnen weken in een glas lauw water.

Stap 3

Breng water aan de kook met een kippenbouillonblokje.

Stap 4

Doe de couscous in een pot en voeg 250ml kippenbouillon toe. Roer goed om en laat 10 minuten wellen.

Stap 5

Kruid de kipfilets met de ras el hanout, peper en zout. Doe wat olijfolie in een pan en bak de kip goudbruin in de pan.

Stap 6

Roer de couscous los, voeg 1 eetlepel olijfolie, de gehakte noten, rozijnen en honing toe.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.