Appetizers met pompelmoes, ricotta & eendenborstfilet
Bereidingstijd 20-min
Verwarm de oven voor op 200°C.
Smelt de boter, verkruimel de speculoos en meng het met de gesmolten boter en een snuifje fleur de sel. Bedek de taartbodem met het mengsel. Druk goed aan en zet in de koelkast.
Meng de vanille met de roomkaas en de mascarpone.
Klop de eieren los en meng met het limoensap, de suiker, honing, bloem en rasp van de limoen tot een glad geheel.
Roer de twee mengsels door elkaar en doe de vulling in de bakvorm.
Bak de cheesecake gedurende 15 minuten op 200°C, verlaag dan de temperatuur tot 130°C en laat nog 1 uur bakken.
Zet de oven uit en laat de cheesecake er nog 1 uur in staan met de deur op een kiertje.
Laat de taart helemaal afkoelen in de koelkast voor je hem uit de vorm haalt.