Skip to content

Havermoutrepen met gepofte rijst en pindakaas

Tijd voor jezelf
Sport
Havermoutrepen met gepofte rijst en pindakaas
Bereidingstijd
20 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
  • g
  • g
  • g
    (tip: neem de variant met stukjes!)
  • g
  • g
    (grof)

Instructies

Stap 1

Bekleed een bakvorm met bakpapier.

Stap 2

Neem een steelpannetje en zet het op een laag vuur.

Stap 3

Verwarm de pindakaas, honing en kokosboter.

Stap 4

Voeg de havermout en gepofte rijst toe en roer goed om.

Stap 5

Giet het mengsel in de bakvorm en verdeel gelijkmatig.

Stap 6

Plaats de schaal gedurende een uurtje in de koelkast.

Stap 7

Smelt de chocolade en sprenkel over de bakvorm.

Stap 8

Laat nog een half uurtje uitharden.

Stap 9

Verwarm een mes en snij in repen of blokjes.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.