Skip to content

Bruschetta met geitenkaas, hazelnoot en honing

Lunch & Diner
Tijd voor jezelf
Voorgerecht
Verwenmomentje
Bruschetta met geitenkaas, hazelnoot en honing
Bereidingstijd
10 minuten
Aantal personen

Ingrediënten

  • g
    (bij voorkeur verse geitenkaas)

  • (zonder pit)

Instructies

Stap 1

Hak de hazelnoten fijn door ze in een zak te stoppen en erover te rollen met een deegrol. Rooster ze vervolgens gedurende één à twee minuten in een antiaanbakpan. Gebruik geen boter of olie.

Stap 2

Snij de vijgen in tweeën en meng met enkele koffielepels honing, de tijmblaadjes en de hazelnoten.

Stap 3

Snij het stokbrood in dunne sneetjes (2 cm. ongeveer) en rooster ze enkele minuten onder de grill.

Stap 4

Besmeer de sneetjes met geitenkaas en verdeel er de notenmengeling over.

Download onze receptenboekjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quaerat iure quis aspernatur ex, magnam, optio nam modi dolore nihil quos, aliquam in expedita. Quidem ducimus impedit est, corrupti dolorem officiis?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.